Пристрій для пророщування зерна (Деклараційний патент на корисну модель № 77813) - Чагайда, Андрій Олегович; Соколенко, Анатолій Іванович; Бойко, Олексій Олегович (My University, 2012)
Пристрій для пророщування зерна містить солодовирошувальні барабани з ситовими днищами та підситовими просторами-повітропроводами, основний та допоміжний вентилятор, теплохолодильну установку, камери кондиціонування повітря та додатково устаткований теплообмінник-рекуператор взаємодії між вхідним та вихідним потоками повітря. The invention for grain germinating contains germinating drum with sieve bottoms and under sieve surfaces-air conduits, main and assisting ventilator, heating and refrigerating installation, chambers for air conditioning, and additionally equipped recuperative heat exchanger of interaction between inlet and outlet air flows.
Keywords: пристрій для пророщування зерна; солодовирошувальні барабани; пророщування зерна; invention for grain germinating; germinating drum; grain germinating; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки