Отримання концентрованих пивних напоїв технологією виморожування - Дяченко, Микита Вікторович; Матеїч, Павло Васильович; Куц, Анатолій Михайлович; Мукоїд, Роман Миколайович (My University, 2024)
Популярність крафтового пива зростає завдяки різноманітності і складності його смакових і ароматичних профілів. Це досягається впровадженням особливих технологій виробництва, які дозволяють створювати унікальні стилі напою та мають гарні перспективи на українському ринку крафтових пивних напоїв. Використання інноваційних технологічних підходів, направлених на урізноманітнення ринку, сприяють розробці нових продуктів у пивній промисловості.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; крафтове пиво; концентрування виморожуванням; пиво міцне