Дяченко, Микита ВікторовичМатеіч, Павло ВасильовичКуц, Анатолій МихайловичМукоїд, Роман Миколайович2024-08-072024-08-072024Отримання концентрованих пивних напоїв технологією виморожування / М. В. Дяченко, П. В. Матеіч, А. М. Куц, Р. М. Мукоїд // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч.1. – С. 203https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44308Популярність крафтового пива зростає завдяки різноманітності і складності його смакових і ароматичних профілів. Це досягається впровадженням особливих технологій виробництва, які дозволяють створювати унікальні стилі напою та мають гарні перспективи на українському ринку крафтових пивних напоїв. Використання інноваційних технологічних підходів, направлених на урізноманітнення ринку, сприяють розробці нових продуктів у пивній промисловості.The popularity of craft beer is growing due to the variety and complexity of its taste and aroma profiles. This is achieved by the introduction of special production technologies that allow creating unique styles of drinks and have good prospects in the Ukrainian market of craft beer drinks. The use of innovative technological approaches aimed at diversifying the market contribute to the development of new products in the beer industry.ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакрафтове пивоконцентрування виморожуваннямсмакароматінноваційні технологіїcraft beerconcentration by freezingtastearomainnovative technologiesОтримання концентрованих пивних напоїв технологією виморожуванняThesishttps://orcid.org/0000-0002-0207-7613https://orcid.org/0000-0002-3454-1484