Харчова промисловість № 14 - Національний університет харчових технологій (My University, 2013)
Висвітлено результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. The results of scientific research on food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, machines, equipment, automation of food production and food industry economics. Designed for scientific and technical workers in the food industry.
Keywords: харчові продукти; економіка; обладнання; автоматизація; food products; economy; equipment; automation