Податковий менеджмент - Клокар, О. О.; Бойко, Світлана Василівна; Кеменяш, І. Г.; Рущишин, Н. М. (My University, 2017)
У навчальному посібнику висвітлюються питання теорії та практики функціонування податкового менеджменту в Україні.The textbook covers issues of theory and practice functioning of tax management in Ukraine.
Keywords: податок; податковий менеджмент; tax; tax management; кафедра фінансів