Особливості охолодження хліба після випікання - Сташенко, Микола; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович (My University, 2019)
Виконано дослідження процесу охолодження хліба на кулерах та зроблено аналіз ефективності їх використання. В результаті проведених досліджень встановлено закономірності зміни температури та маси хліба, та його якості під час охолодження.

A research on the process of cooling bread using coolers was carried out and the efficiency of their use was analysed. As a result of the study, the regularities of changes in the temperature and weight of bread and its quality during cooling were established.
Keywords: спіральний конвеєрний охолоджувач; охолодження; хліб; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; spiral conveyor cooler; cooling; bread