Огійчук, Софія МихайлівнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2023-10-302023-10-302021Огійчук, С. М. Глютен – «небезпечна речовина» чи маркетинговий хід? / С. М. Огійчук, Н. М. Стукальська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.3. – С. 357https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41277Матеріалом для досліджень став глютен та дієта, яка його не містить. А також інформативні джерела, які надають популярності товарам gluten free. The material for research was gluten and a diet that does not contain it. As well as informative sources that make gluten free products popular.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїглютенаглютенові товарибезглютенова дієтаglutengluten-free dietgluten productsГлютен – «небезпечна речовина» чи маркетинговий хід?Thesis