Глютен – «небезпечна речовина» чи маркетинговий хід? - Огійчук, Софія Михайлівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2021)
Матеріалом для досліджень став глютен та дієта, яка його не містить. А також інформативні джерела, які надають популярності товарам gluten free. The material for research was gluten and a diet that does not contain it. As well as informative sources that make gluten free products popular.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; глютен; безглютенові продукти; безглютенова дієта; gluten; gluten-free diet; gluten products