Безпека української соняшникової олії відповідно до європейських норм якості - Семяшкін, О. Ю.; Луценко, М. В.; Мельник, М. М.; Осейко, Микола Іванович (My University, 2015)
В Україні виробництво соняшникової олії є найважливішою з галузей агропромислового комплексу. Нині Україна забезпечує до 12% світового виробництва соняшнику і експортує олію в 27 країн світу.In Ukraine sunflower oil production is the most important branches of agriculture. Today Ukraine provides 12% of world production and exports of sunflower oil in 27 countries.
Keywords: соняшникова олія; експорт; якість; sunflower oil; export; quality; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів