Модернізація вакуум-апарата для уварювання цукрового утфелю - Шевчук, Юлія; Єщенко, Оксана Анатоліївна (My University, 2014)
Модернізований вакуум-апарат доцільний до впровадження на цукрових заводах, що сприятиме організації високопродуктивного виробництва з високим рівнем автоматизації, що у свою чергу приведе до зростання об'ємів виробництва та економічного процвітання галузі. Upgraded vacuum apparatus is appropriate to introduce the sugar factories that will facilitate the production of high-performance with a high level of automation, which in turn will lead to increased production volumes and economic prosperity of the industry.
Keywords: уварювання утфелю; гріюча камера; вакуум-апарат; парова сорочка; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування