Фізико-технічні основи газифікації вугілля низької якості - Романович, О. П. (My University, 2013)
Охарактеризовано процес газифікації в залежності від складу та співвідношень початкових речовин. Описано напрями застосування газифікації твердого палива. Наведено загальні принципи роботи газогенератора. The characteristic of the gasification process, depending on the composition and ratios of starting materials. We describe the application areas of gasification of solid fuels. The general principles of the gasifier.
Keywords: газифікація; gasification; тверде паливо; solid fuels; вугілля; coal; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій