Англійська мова для технологічних спеціальностей та сфери обслуговування харчової промисловості - Смірнова, Єлизавета Сергіївна; Юрчук, Людмила Володимирівна (My University, 2013)
Навчальний посібник спрямований на оволодіння англійською мовою професійного спрямування студентами технологічних спеціальностей та сфер обслуговування харчової промисловості. Посібник складається з трьох частин, які зорієнтовані на формування у студентів-майбутніх фахівців іншомовної комунікативної компетенції за професійним спрямуванням, а також на розвиток навичок перекладу та розуміння оригінальних науково-популярних текстів з професійної тематики. Додатковий текстовий матеріал містить окрім традиційних тем тексти, що відображають новітні тенденції у розвитку харчової промисловості. З метою більш ефективного систематичного засвоєння фахової англомовної лексики в посібнику подано короткий термінологічний словник. Комунікативно спрямовані вправи розділів посібника побудовані на автентичних матеріалах, що в цілому сприятиме ефективному оволодінню професійно зорієнтованою англійською мовою і формуванню навичок самостійної роботи студентів.
Keywords: food industry; translation; language skills; харчова промисловість; англійська мова; мовні компетенції; переклад; кафедра іноземних мов професійного спрямування