Кравчук, Софія Леонтіївна2024-03-122024-03-122023Кравчук, С. Л. Удосконалення плану НАССР виробництва ковбаси варено-копченої для оператора ринку ТОВ «М’ясовита» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Кравчук Софія Леонтіївна ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2023. – 140 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42195ukкафедра експертизи харчових продуктівковбаса варено-копченасистема управління безпечністюплан НАССРкритична контрольна точкапрограми-передумовиопераційні програми-передумовиТОВ «М’ясовита»Удосконалення плану НАССР виробництва ковбаси варено-копченої для оператора ринку ТОВ «М’ясовита»Other