Розвиток аграрних підприємств України в умовах війни - Гейжа, Євген Олександрович (My University, 2024)
Охарактеризовано проблеми аграрних підприємств України в умовах війни. Визначено основні аспекти, що впливають на функціонування аграрного сектору в умовах війни. Розглянуто логістику та експорт, доступ до ресурсів, окупацію територій, зруйновані землі, трудові ресурси, державну та міжнародну підтримка, зміну ринкової кон’юнктури, технологічні інновації, екологічні настідки. The problems of Ukrainian agricultural enterprises in wartime are characterized. The main aspects that affect the functioning of the agricultural sector in wartime are identified. Logistics and exports, access to resources, occupation of territories, destroyed lands, labor resources, state and international support, changing market conditions, technological innovations, and environmental impacts are considered.
Keywords: кафедра економіки і права; аграрний сектор; сільськогосподарська продукція; agricultural enterprises; agricultural sector; agricultural products; agricultural products