Розроблення процесу виготовлення «порціонер крила» з використанням комп’ютерних технологій та підбором оптимальних режимів фрезерування - Куцолапський, Богдан Анатолійович; Бойко, Юрій Іванович; Бабанова, Олена Ігорівна (My University, 2026)
Фрезерування, як один із методів механічної обробки, відіграє велику роль у сучасному виробництві деталей. Цей процес дозволяє створювати компоненти з широкого спектру матеріалів, від легких сплавів до високоміцних сталей, з високою точністю та складністю. З розвитком технологій, фрезерування зазнало значних змін. Впровадження числових програмних керувань (ЧПК) дозволило автоматизувати процес обробки, підвищити точність та скоротити час виготовлення деталей.
Keywords: фрезерування пазів; порціонер крила; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв