Бортнічук, Олег ВікторовичЦирульнікова, Віта ВалентинівнаДоценко, Віктор Федорович2019-04-122019-04-122017Бортнічук, О. В. Дослідження впливу лецитину на клейковину тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткою / О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова В. Ф. Доценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017 р. – С. 54-55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28955Для виявлення сутності біохімічних і мікробіологічних процесів, що відбуваються в тісті, доцільно було б вивчити вплив поліпшувача на клейковину тіста. To identify the essence of the biochemical and microbiological processes occurring in the test, it would be useful to study the effect of the improver on the gluten.uk-UKхлібобулочні виробимолочна сироваткапшеничні висівкиповерхнево-активні речовиниbakery productsmilk wheywheat bransurfactantsкафедра готельно-ресторанної справиДослідження впливу лецитину на клейковину тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткоюOther