Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаСірик, Аліна ОлегівнаПородько, Петро ВікторовичКрюковська, Тетьяна Олександрівна2015-10-292015-10-292015Виробничий травматизм на робочих місцях підприємств харчової промисловості України / О. В. Євтушенко, А. О. Сірик, П. В. Породько, Т. О. Крюковська // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : IV міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 8 вересня 2015 р. / Національний університет харчових технологій; Міністерство освіти і науки України – К. : НУХТ, 2015. – С. 186.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21756Представлено дослідження умов праці, причин та обставин виробничого травматизму, що дозволило розробити й обґрунтувати ефективні способи запобігання та зниження ризику травми в харчовій промисловості. Presented study of working conditions, the causes and circumstances of occupational injuries that allowed to develop and prove effective ways to prevent and reduce the risk of injury to the food industry.uk-UKкафедра екології та екоменеджментубезпекапрацятравматизмризикsafetyworkinjuriesriskВиробничий травматизм на робочих місцях підприємств харчової промисловості УкраїниThesis