Рашевська, Тамара ОлексіївнаКовтун, Юрій Анатолійович2014-04-152014-04-152014Рашевська, Т. О. Дослідження процесу водопоглинання концентратом сироваткових білків та мікроструктури його розчину / Т. О. Рашевська, Ю. А. Ковтун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 467-468.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14010Вивчали мікроструктуру розчину сироваткових білків. Whey protein solution microstructure was studied.uk-UKмасляна пастамікростуктурасироваткові білкиbutter pastemicrostructurewhey proteinкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра готельно-ресторанної справиДослідження процесу водопоглинання концентратом сироваткових білків та мікроструктури його розчину