Береза-Кіндзерська, Людмила ВасилівнаБажай-Жежерун, Світлана Андріївна2015-12-222015-12-222015Бажай-Жежерун, С. А. Вплив гідрохімічного складу природних поверхневих вод на особливості харчового раціону / С. А. Бажай-Жежерун, Л. В. Береза-Кіндзерська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 168-169.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22030Важливість води для людини важко переоцінити. Дегідратація порушує діяльність серцево-судинної системи, процеси клітинного метаболізму та терморегуляцію, біохімічні реакції нашого організму. The importance of water for human overemphasized. Dehydration gives the cardiovascular system, the processes of cellular metabolism and thermoregulation, biochemical reactions of our body.otherхарчовий раціондегідратаціялюдинаdietdehydrationmanкафедра технології оздоровчих продуктівВплив гідрохімічного складу природних поверхневих вод на особливості харчового раціону