Використання Sous Vide технологій при приготуванні напоїв у барі - Винник, Ірина Олександрівна; Пушка, Ольга Сергіївна (My University, 2023)
В роботі проаналізовано та наведено перспективи використання техніки «Sous Vide» при приготуванні напоїв у барах. The paper analyzes and presents the prospects of using the "Sous Vide" technique in the preparation of drinks in bars.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; sous vide; напої; бар; настоянки; drinks; bar; tinctures