Винник, Ірина ОлександрівнаПушка, Ольга Сергіївна2023-05-102023-05-102023Винник, І. Використання «Sous Vide» технологій при приготуванні напоїв у барі / І. Винник, О. Пушка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2023. – Ч. 3. –С. 224https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40621В роботі проаналізовано та наведено перспективи використання техніки «Sous Vide» при приготуванні напоїв у барах. The paper analyzes and presents the prospects of using the "Sous Vide" technique in the preparation of drinks in bars.otherкафедра готельно-ресторанної справиSous VideнапоїбарнастоянкиdrinksbartincturesВикористання «Sous Vide» технологій при приготуванні напоїв у баріThesis