Новий підхід до розв’язання задачі моніторингу активності параметрів процесу виробництва ПЕТ-пляшок - Бєляєв, Юрій Борисович; Іващук, Вячеслав Віталійович; Васьків, М. В. (My University, 2011)
Наближений температурний профіль розігріву по зонам преформ спричиняє негативний вплив на техніко¬економічні показники виготовленої тари (ПЕТ¬пляшок) . Таким чином, рішення задачі вибору оптимального відсотку нагріву ПЕТ¬преформ являється актуальним і представляє важливе теоретичне і практичне значення. Approximate temperature profile of heating zones preform has a negative impact on technical and economic indices of manufactured containers (PET¬bottles). Thus, the decision of choosing the optimal percentage of heating the PET¬preform is important and represents an important theoretical and practical importance.
Keywords: преформа; прес-форма; інфрачервоне випромінювання; термомеханічна крива; mold; infrared radiation; thermomechanical curve; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка