Наукова інтерпретація сутності та змісту санаторно-курортного потенціалу - Розметова, Олена Григорівна (My University, 2005)
У статті окреслено передумови формування потужного туристично-оздоровчого комплексу України та роль санаторно-курортної сфери у цьому процесі. Доведено необхідність наукової інтерпретації сутності і змісту санаторно-курортного потенціалу з метою подальшої його оцінки та диверсифікованого використання. In the article the preconditions of formation of a powerful tourist-improving complex of Ukraine and a role of sanatorium sphere in this process are emphasized. Necessity of scientific interpretation of essence and the maintenance of sanatorium potential with the purpose of its further estimation and diversification uses is proved.
Keywords: інтерпретація; потенціал; interpretation; building; кафедра туристичного та готельного бізнесу