Савченко, Тетяна ВіталіївнаМукоїд, Роман МиколайовичГрегірчак, Наталія Миколаївна2013-02-222013-02-222011Савченко, Т. В. Дослідження зміни мікрофлори вівса нових сортів у процесі солодорощення / Т. В. Савченко, Н. М. Грегірчак, Р. М. Мукоїд // Хранение и переработка зерна. – 2011. – № 3. – С. 54–57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6511Метою досліджень було встановлення зміни мікрофлори зерна вівса двох нових перспективних голозерних сортів «Скакун», «Саломон» у процесі солодорощення, а також порівняння загального обсіменіння готового солоду із зразками нативного зерна вівса.The aim of research was to establish the changes in the microflora of oats grains of two new promising bare-grained varieties "Skakun", "Salomon" in the process of malting and compare the total semination of finished malt with samples of native oats grains.otherмікрофлорамікроорганізмиовесзерносолодсолодорощенняплівчастийпроцесmicroorganismsoatswheatmaltmaltingfilmycarbohydratesprocessmicrofloraкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДослідження зміни мікрофлори вівса нових сортів у процесі солодорощенняArticle