Дослідження зміни мікрофлори вівса нових сортів у процесі солодорощення - Савченко, Тетяна Віталіївна; Мукоїд, Роман Миколайович; Грегірчак, Наталія Миколаївна (My University, 2011)
Метою досліджень було встановлення зміни мікрофлори зерна вівса двох нових перспективних голозерних сортів «Скакун», «Саломон» у процесі солодорощення, а також порівняння загального обсіменіння готового солоду із зразками нативного зерна вівса.

The aim of research was to establish the changes in the microflora of oats grains of two new promising bare-grained varieties "Skakun", "Salomon" in the process of malting and compare the total semination of finished malt with samples of native oats grains.
Keywords: мікрофлора; мікроорганізми; овес; зерно; солод; солодорощення; плівчастий; процес; microorganisms; oats; wheat; malt; malting; filmy; carbohydrates; process; microflora; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства