Тенетка, Аліна ІванівнаБілько, Марина ВолодимирівнаЛарін, Віталій Володимирович2012-10-292012-10-292011Тенетка, А. І. Колір – один із основних показників якості рожевих столових вин / А. І. Тенетка, М. В. Білько, В. В. Ларін // Збірник наукових праць НІВіВ «Магарач». Виноградарство и виноделие. – 201. - Т. XLI, Ч. 2. – С. 95-97.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3364Представлені результати досліджень впливу технології рожевих столових вин на отримання оптимальних характеристик якості кольору.The results of investigations impact of technology for optimal description color’s quality of pink table wines.otherрожеві столові винаколіроптичні характеристикифенольні речовиниpink table winecoloroptical performancephenolic substancesoxidation-reduction characteristicsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваКолір – один із основних показників якості рожевих столових винArticle