Тогачинська, Ольга ВасилівнаНичик, Оксана ВасилівнаВдовиченко, Андрій ВасильовичТерновий, Юрій Володимирович2017-03-172017-03-172016Екологічна експертиза технологій вирощування овочевих культур за показниками родючості та фітосанітарним станом / О. В. Тогачинська, О. В. Ничик, А. В. Вдовиченко, Ю. В. Терновий // Вісник ЖНАЕУ. – 2016. - №2 (56). – С. 62-71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24879Проведено комплексне екологічне оцінювання технології вирощування буряка столового сорту Делікатесний за агрохімічними і фітосанітарними показниками. Доведено, що за санітарно-гігієнічними та агрохімічними показниками сільськогосподарські угіддя Сквирської дослідної станції є абсолютно придатними для вирощування столового буряка. Результати досліджень показали, що на всіх варіантах досліду за показниками поширення хвороб і шкідників технології з інтенсивним захистом рослин столового буряка забезпечували переважно нормальний і задовільний фітосанітарний стан.uk-UKкафедра екології та екоменеджментуекологічна оцінкастолові бурякитехнологія вирощуванняродючість грунтуфітосанітарний станэкологическая оценкастоловая свеклатехнология выращиванияплодородие почвыфитосанитарное состояниеenvironmental assessmenttable beet cultivation technologysoil fertilityphytosanitary conditionЕкологічна експертиза технологій вирощування овочевих культур за показниками родючості та фітосанітарним станомArticle