Утворення НДМА в продуктах з топінамбура - Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович (My University, 1997)
В статті показано негативний вплив на здоров’я людини канцерогенних речовин в продуктах харчування. Розглянуто питання утворення нітрозодиметиламіну під час теплових процесів у виробництві продуктів з топінамбура. The paper shows the negative impact on human health carcinogenic substances in food. Questions nitrozodymetylaminu formation during thermal processes in the production of artichoke.
Keywords: нітрозодиметиламін; топінамбур; екстракт; теплові процеси; nitrozodymetylamin; artichoke; extract; thermal processes; кафедра технології консервування