Шутюк, Віталій ВолодимировичБессараб, Олександр Семенович2013-07-082013-07-081997Шутюк, В. В. Утворення НДМА в продуктах з топінамбура / В. В. Шутюк, О. С. Бессараб // Научные труды международной научно-практической конференции. - Одесса : Астропринт, 1997. - Ч. ІІ. – С. 39-41.966-549-091-5https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8984В статті показано негативний вплив на здоров’я людини канцерогенних речовин в продуктах харчування. Розглянуто питання утворення нітрозодиметиламіну під час теплових процесів у виробництві продуктів з топінамбура. The paper shows the negative impact on human health carcinogenic substances in food. Questions nitrozodymetylaminu formation during thermal processes in the production of artichoke.otherнітрозодиметиламінтопінамбурекстракттеплові процесиnitrozodymetylaminartichokeextractthermal processesкафедра технології консервуванняУтворення НДМА в продуктах з топінамбураArticle