Роль куратора в процесі виховання студентської молоді в сучасних умовах - Мазур, Олег Костянтинович; Шоха, Володимир Петрович (My University, 2013)
Відносячи кураторство до професійної сфери діяльності вузівського педагога, слід вважати, що його важливими професійними якостями повинні бути педагогічні ерудиція, практичне і діагностичне мислення, інтуїція та передбачення, спостережливість та винахідливість. Relating to professional curator scope of the university teacher should assume that it is important to be professional qualities and pedagogical erudition, practical and diagnostic thinking, intuition and foresight, observation and resourcefulness.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; студенти; виховання; куратор; students; education; curator