Фальсифікація рибної ікри на ринку України - Голь, Аліна Олегівна; Голь, Артем Олегович; Рябченко, Наталія Олександрівна (My University, 2016)
Сьогодні на вітчизняному ринку рибної ікри, що користується значним попитом, з'являються нові види і різновиди продукції. Споживачу важко вибрати якісні ікряні товари з цього різноманіття.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; ікра риб; фальсифікація ікри