Національний університет харчових технологій2019-02-202019-02-202018Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції: програма та тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 6-7 листопада 2018 р., м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій. – К.: НУХТ, 2018 р. – 273 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28839У даному виданні представлено програма та тези матеріалів доповідей міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції» відповідно до тематичних напрямків секції №24 «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України. Проведення конференції направлене на розширене представлення наукових здобутків науковців та ознайомлення експертів харчової промисловості і промислової біотехнології, підвищення рівня проведення експертиз проектів, що подаються на конкурси і гранти для фінансування за кошти державного бюджету та направлені на розширення тематики наукових проектів для можливості співпраці науковців в світовому науковому просторі. This publication presents the program and abstracts of report materials International scientific and technical conference "Scientific problems of food technologies and industrial biotechnology in the context of Eurointegration " in accordance with the thematic areas of section № 24 "Scientific problems of food Technology and Industrial Biotechnology "Scientific Council of the Ministry of Education and science of Ukraine. Conducting the conference is aimed at an expanded presentation scientific achievements of scientists and familiarization of experts in the food industry industry and industrial biotechnology, raising the level of conducting expert examination of projects submitted for competitions and grants for financing for funds of the state budget and aimed at expanding the subject of scientific projects for the possibility of cooperation of scientists in the world scientific spaciousuk-UKтехнологія парфумерно-косметичних продуктівпромислова біотехнологіяпроцеси та апарати харчової промисловостіпроцеси та апарати мікробіологічної промисловостіпроцеси та апарати фармацевтичної промисловостіресурсозберігаючі технологіїзернопереробне виробництвовиробництво хлібопекарських продуктівзберігання кондитерських виробівзберігання макаронних виробівхарчові концентратикрохмалевмісна сировинацукровмісна сировинацукрозамінникипродукти бродінняалкогольні напоїбезалкогольні напоїекстрактиконцентратихарчові добавкикормові добавкиякість продуктів тваринництвабезпека продуктів тваринництваптахівництвогідробіонтисировина мікробіологічного походженнясировина рослинного походженнятехнологія жирівтехнологія ефірних маселtechnology of perfume and cosmetic productsindustrial biotechnologyprocesses and apparatuses of the food industryprocesses and apparatuses of the microbiological industryprocesses and apparatuses of the pharmaceutical industryresource-saving technologiesgrain processingproduction of baking productsstorage of confectionerystorage of pastafood concentratesstarchy raw materialssugar-based raw materialssugar substitutesfermentation productsalcoholic beveragessoft drinksextractsconcentratesnutritional supplementsfeed additiveswhich livestock productslivestock products safetypoultry farminghydrobiontsmicrobiological raw materialsvegetable raw materialsfat technologytechnology of essential oilsНаукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті ЄвроінтеграціїBook