Теоретичні аспекти сутності категорії економічний розвиток підприємства в ринковому середовищі - Кулинич, Юрій Михайлович (My University, 2012)
У статті розглянуто сутність категорії економічний розвиток підприємства, сформульовано основні цілі управління розвитком, здійснено визначення досліджуваної категорії по рівнях та встановлені зовнішні і внутрішні чинники впливу на економічний розвиток підприємства. The article deals withthe essence ofthe category enterprise’s economic development,formulatedthe main objectives ofmanagementdevelopment,the definition ofthe studycarried outby level andcategorysetinternal and external factors influence theeconomic development ofthe enterprise.
Keywords: економічний розвиток; підприємство; економічні ресурси; ріст; життєвий цикл; economic development; enterprise; economic resources; growth; life cycle; кафедра фінансів