Ідентифікація статичних характеристик навантаження енергосистеми з використанням інформації мікропроцесорних реєстраторів - Авраменко, Володимир Миколайович; Мартинюк, Олександр Васильович; Юнєєва, Наталія Тахірджанівна (My University, 2014)
Визначено параметри статичних характеристик навантаження (СХН) в усталеному режимі за допомогою інформації мікропроцесорних (МП) реєстраторів параметрів електричного режиму. Проведено статистичний аналізу і визначення на цій основі амплітуди нерегулярних коливань активної потужності у перетині енергосистеми. The parameters of static characteristics of electrical load in the steady state using the information in the microprocessor registers are determined. A statistical analysis and determination amplitude of the irregular oscillations of active power in the EPS are conducted.
Keywords: статичне навантаження; амплітуда коливань; електроенергетична система; static of the load; amplitude oscillations; electrical power system; кафедра електропостачання і енергоменеджменту