Дослідження динамічних навантажень в ланках механізмів пакувального обладнання - Масло, Микола Андрійович; Серьогін, Олександр Олександрович (My University, 2014)
Збільшення продуктивності пакувальних машин пов'язане зі збільшенням швидкостей робочих органів. При циклічній роботі механізмів це призводить до значного зростання динамічних навантажень. Найбільш стабільна робота пакувальних машин забезпечується за умови мінімальних зусиль в ланках їх механізмів. Increased productivity of packaging machines associated with an increase in the velocity of business. In cyclic operation mechanisms, this leads to a significant increase in dynamic loads. The most stable operation packaging machine is provided with minimum effort levels in their arrangements.
Keywords: механізм пакувального обладнання; динамічні навантаження; dynamic loading mechanism of packaging machines; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра електропостачання і енергоменеджменту