Фізико-хімічні показники води для лікеро-горілчаного виробництва - Топольник, Віра Григорівна; Урганова, Наталя В’ячеславівна; Ржезак, Володимир Олександрович; Пейков, Костянтин Костянтинович; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2007)
В статті розглянуто залежність мікроелементного складу технологічної води для виробництва горілки, в залежності від складових. In the article dependence of microelement composition of technological water is considered for the production of vodka, depending on constituents.
Keywords: технологічна вода; complex quantitative assessment; лікеро-горілчане виробництво; alcoholic beverages production; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції