Гетьман, Інна АнатоліївнаМихонік, Лариса Анатоліївна2020-02-282020-02-282019Гетьман, І. А. Використання вівсяної закваски спонтанного бродіння в технології пшенично–житнього хліба / І. А. Гетьман, Л. А. Михонік // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 113–114.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30911В роботі обґрунтовано доцільність використання заквасок спонтанного бродіння, порівняно із заквасками на чистих культурах молочнокислих бактерій в технології хліба. Описано спосіб виробництва закваски спонтанного бродіння з вівсяного борошна, наведено результати дослідження щодо використання даної закваски в технології пшенично–житнього хліба з вибором оптимального дозування.otherхарчова цінністьприскорений спосібвівсяне борошнозакваски спонтанного бродінняпшенично-житній хлібтривалість вистоюванняготові виробиnutritional valueaccelerated wayoatmealferments of spontaneous fermentationwheat - rye breadduration of standingfinished productsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання вівсяної закваски спонтанного бродіння в технології пшенично–житнього хлібаThesis