Мельник, Вікторія ЮріївнаЮринець, Василь РуслановичПавлюченко, Олена СтаніславівнаФурманова, Юлія Петрівна2021-03-102021-03-102020Використання сучасного тренду диверсифікації у закладах ресторанного господарства / В. Ю. Мельник, В. Р. Юринець, О. С. Павлюченко, Ю. П. Фурманова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня, 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 387.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32847otherдиверсифікаціяконкурентоспроможність ресторануdiversifycompetitiveness of restaurantкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання сучасного тренду диверсифікації у закладах ресторанного господарстваThesis