Сучасні тенденції виробництва молочних консервів (Ч. 1) - Скорченко, Тетяна Анатоліївна (My University, 2006)
Розглянуто хімічний склад згущеного молока з фруктозою. Наведено органолептичні і фізико-хімічні показники згущених молочних продуктів з фруктозою.

It is consider the chemical composition of condensed milk with fructose. There are the orhanoloptychni and physico-chemical properties of condensed milk products with fructose.
Keywords: фруктоза; fructose; згущене молоко з фруктозою; комбінований молочно-рослинний згущений молочний продукт з фруктозою; fructose with condensed milk; milk and vegetable combinations condensed milk product of fructose