Скорченко, Тетяна Анатоліївна2012-06-272012-06-272006Скорченко, Т. А. Сучасні тенденції виробництва молочних консервів / Т. А. Скорченко // Молочное дело. — 2006. — № 4 (41). — С. 23-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1928Розглянуто хімічний склад згущеного молока з фруктозою. Наведено органолептичні і фізико-хімічні показники згущених молочних продуктів з фруктозою.It is consider the chemical composition of condensed milk with fructose. There are the orhanoloptychni and physico-chemical properties of condensed milk products with fructose.otherфруктозаfructoseзгущене молоко з фруктозоюкомбінований молочно-рослинний згущений молочний продукт з фруктозоюfructose with condensed milkmilk and vegetable combinations condensed milk product of fructoseСучасні тенденції виробництва молочних консервів (Ч. 1)Article