Січені напівфабрикати на основі рибної сировини з цистозірою (Патент на корисну модель № 37823) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Проява, Катерина Миколаївна; Самойленко, Лариса Василівна (My University, 2008)
Розроблено січені напівфабрикати на основі рибної сировини з цистозірою, що містять фарш рибний, фарш курячий, пробуджені зернопродукти, картоплю сиру, цибулю, моркву, яйця, масло вершкове, воду, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково містять морські водорості цистозіра чорноморська. Developed on the basis of semi-finished products made of logs of raw fish with tsystosira, containing minced fish, minced chicken, awakened their products, raw potatoes, onions, carrots, eggs, butter, water, salt, ground black pepper, which are characterized in that it further contains seaweed tsystosira Black Sea.
Keywords: зернопродукти пробуджені; фарш курячий; цистозіра чорноморська; напівфабрикати; фарш рибний; grain products awakened; minced chicken; tsystosira Black Sea; semi-finished products; minced fish; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів