Просяне борошно — перспектива використання у борошняних кондитерських виробах - Гвізда, Наталія Володимирівна; Люлька, Олександр Миколайович (My University, 2017)
Проаналізовано просяне борошно за складом поживних речовин та біологічною цінністю білка.
Keywords: просяне борошно; борошняні кондитерські вироби; millet flour; flour confectionery; кафедра готельно-ресторанної справи