Гвізда, Наталія ВолодимирівнаЛюлька, Олександр Миколайович2020-03-032020-03-032017Гвізда, Н. В. Просяне борошно – перспектива використання у борошняних кондитерських виробах / Н. В. Гвізда, О. М. Люлька // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 88–89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30956Проаналізовано просяне борошно за складом поживних речовин та біологічною цінністю білка.otherпросяне борошноборошняні кондитерські виробиmillet flourflour confectioneryкафедра готельно-ресторанної справиПросяне борошно — перспектива використання у борошняних кондитерських виробахThesis