Аналіз ефективності використання теплової енергії в хлібопекарських печах - Черненко, Наталія; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович (My University, 2014)
В результаті проведення аналізу роботи пічного агрегату показано, що основні втрати теплоти 60% відбуваються при вентиляції пекарної камери з пароповітряними газами.
Keywords: вентиляція пекарної камери; випікання хліба; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв