Черненко, НаталіяДесик, Микола ГригоровичТеличкун, Володимир Іванович2014-09-022014-09-022014Черненко, Н. Аналіз ефективності використання теплової енергії в хлібопекарських печах / Наталія Черненко, Микола Десик, Володимир Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 43-45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16521В результаті проведення аналізу роботи пічного агрегату показано, що основні втрати теплоти 60% відбуваються при вентиляції пекарної камери з пароповітряними газами. As a result of analysis of the heating unit was shown that the heat loss of 60% occurring during ventilation with air and steam baking chamber gases.uk-UKхлібопекарські печівентиляціятеплова енергіяbaking ovensVentilationthermal energyкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвАналіз ефективності використання теплової енергії в хлібопекарських печахOther