Сабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаШтангеєва, Надія ІванівнаДеменюк (Майданець), Оксана МиколаївнаКузнєцова, Інга ВолодимирівнаГрабовська, Олена Вячеславівна2014-04-222014-04-222004Деклараційний патент України на винахід № 70674 7 А23СЗ/00 Спосіб виробництва глюкозної помади / Грабовська О. В., Штангеєва Н. І., Майданець О. М., Кузнєцова І. В., Гордійчук Н. І. ; заявник – Національний університет харчових технологій. - № 20031212089 ; заявл. 23.12.2003 ; опубл. 15.10.2004, Бюл. № 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14105Спосіб виробництва глюкозної помади, що передбачає приготування глюкозного сиропу, його уварювання, кристалізацію, введення антикристалізатора, перемішування отриманої маси та відливання у форми, який відрізняється тим, що під час уварювання глюкозного сиропу вводять як затравку кристали глюкози, а як антикристалізатор застосовують пектиновий концентрат у кількості 20-30 % до маси сухих речовин сиропу. Method of production of glyukoznoy pomade, which foresees preparation of glyukoznogo syrup, his uvarivanie, crystallization, introduction of anticrystallizer, interfusion of the got mass and outpouring in forms, differs that during uvarivaniya of glyukoznogo syrup enter the crystals of glucose as zatravki, and as an anticrystallizer apply a pectin concentrate in an amount 20-30 % to mass of dry matters of syrup.otherглюкозний сиропкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівпектиновий концентратглюкозна помадаglyukoznyy syrupzatravkapectin concentrateglyukoznaya pomadeкафедра технології цукру і підготовки водиСпосіб виробництва глюкозної помади (Деклараційний патент України на винахід № 70674)Other