Концепція екобезпечного розвитку сталого суспільства - Попова, Інна Вадимівна; Попов, Георгій Віталійович (My University, 2017)
Актуальність дослідження проблематики екобезпечного розвитку обумовлена потребами практики, насамперед, завданням пошуку шляхів і ресурсів вирішення екологічної проблеми, яка для України стоїть надзвичайно гостро. The relevance of research issues ecosafety due to practical needs, above all, the task of finding ways to solve environmental and resource problems for which Ukraine is extremely urgent.
Keywords: стале суспільство; екологія; екологічна безпека; stable society; ecology; ecological safety; кафедра харчової хімії