Фалендиш, Наталія Олексіївна2014-05-302014-05-302014Фалендиш, Н. О. Подовження свіжості хліба із пророслого зерна пшениці / Н. О. Фалендиш // Хранение и переработка зерна. – 2014. - № 2 (180). – С. 34-35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14678Дослідження присвячені вивченню впливу різних видів додаткової сировини: патоки крохмальної, картопляної крупки, житнього солоду, кукурудзяного екстракту на тривалість зберігання свіжості хліба із пророслого зерна пшениці. За результатами досліджень розроблена оптимальна рецептура хлібобулочних виробів із цільного зерна пшениці з подовженим терміном зберігання. The research devoted to studying the effect of different kinds of additional material: corn syrup, potato grits, rye malt, corn extract on storage time fresh bread from sprouted wheat. The research developed an optimal formulation bakery whole grain wheat with extended shelf life.uk-UKпроросле зерночерствіння хлібазакваскакрохмальбілокproteinsprouted grainsaging of breadsourdoughstarchкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПодовження свіжості хліба із пророслого зерна пшениціArticle