Можливості використання продуктів переробки рослинної і молочної сировини у технології м’яснихнапівфабрикатів в тістовій оболонці - Бірюк, Юлія Вікторівна; Резніченко, Марина Віталіївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна (My University, 2023)
Під час виробництва заморожених м’ясних напівфабрикатів існує необхідність збереження якості та стабілізації структури посічених м’ясних систем, їх збагачення, шляхом застосування добавок, що зменшували б вплив низьких температур процесу заморожування та регуляції консистенції готових виробів. During the production of frozen meat semi-finished products, there is a need to preserve the quality and stabilize the structure of cut meat systems, enrich them by using additives that would reduce the effect of low temperatures of the freezing process and regulate the consistency of finished products.
Keywords: вітаміни; заморожений напівфабрикат; фарш; тістова оболонка; молочні білки; сироваткові білки; гречане борошно; мікроелементи; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; frozen semi-finished product; forcemeat; doughshell; milkproteins; wheyproteins; buckwheatflour; microelements; vitamins