Бірюк, Юлія ВікторівнаРезніченко, Марина ВіталіївнаЧернюшок, Ольга Анатоліївна2023-12-152023-12-152023Бірюк, Ю. В. Можливості використання продуктів переробки рослинної і молочної сировини у технології м’ясних напівфабрикатів в тістовій оболонці / Ю. В. Бірюк, М. В. Резніченко, О. А. Чернюшок // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : ХІ Міжнародна науково-технічна конференція, 7 листопада 2023р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 215-216https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41775Під час виробництва заморожених м’ясних напівфабрикатів існує необхідність збереження якості та стабілізації структури посічених м’ясних систем, їх збагачення, шляхом застосування добавок, що зменшували б вплив низьких температур процесу заморожування та регуляції консистенції готових виробів. During the production of frozen meat semi-finished products, there is a need to preserve the quality and stabilize the structure of cut meat systems, enrich them by using additives that would reduce the effect of low temperatures of the freezing process and regulate the consistency of finished products.ukвітамінизаморожений напівфабрикатфарштістова оболонкамолочні білкисироваткові білкигречане борошномікроелементикафедра технології м’яса і м’ясних продуктівfrozen semi-finished productforcemeatdoughshellmilkproteinswheyproteinsbuckwheatflourmicroelementsvitaminsМожливості використання продуктів переробки рослинної і молочної сировини у технології м’яснихнапівфабрикатів в тістовій оболонціThesishttps://orcid.org/0000-0001-7384-3170