Використання мультимедійних засобів для навчання продуктивних видів мовленнєвої діяльності майбутніх учителів англійської мови - Чала, Катерина Михайлівна (My University, 2012)
Розглядаються актуальні питання широкого використання і доступності навчальної інформації різноманітного характеру завдяки засобам мультимедіа. Мультимедіа є важливим фактором, що впливає на перспективи розвитку та характер сучасного процесу навчання. Спеціалізовані програми навчального призначення стають елементом оснащення робочих місць та лабораторій учнів, важливим чинником підвищення професійної кваліфікації студентів, а також впливають на зростання інтересу до навчання. Investigating problems of widespread use and availability of various kinds of educational information through multimedia. Multimedia is an important factor in the future development and the nature of modern learning. Specialized programs for educational purposes are part of job accommodations and laboratories, an important factor in enhancing the skills of students, as well as the effect on the growth of interest in learning.
Keywords: мультимедійна презентація; нові технології; професійно спрямований; навички; multimedia presentation; new technologies; profession oriented; skills; кафедра іноземних мов професійного спрямування