Штангеєва, Надія ІванівнаКлименко, Лариса СтепанівнаСавич, Анатолій НикифоровичДубовець, Олена ВолодимирівнаКолчинський, Євгеній ВолодимировичКляйнер, Пилип Арнольдович2013-02-012013-02-012007Патент 20730 Україна, МПК С 13 D 1/00. Спосіб отримання дифузійного соку / Штангеєва Н. І., Клименко Л. С., Савич А. Н. та ін. ; НУХТ. — № 200607972 ; заявл. 17.07.2006; опубл. 15.02.2007, Бюл. № 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5937Спосіб отримання дифузійного соку, що включає подрібнення буряків на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і безперервне подавання піногасника в апарат, який відрізняється тим, що як піногасник використовують кремнійорганічний піногасник у кількості 0,05-0,20 кг на 100 т буряків.Method of juice that includes grinding beet chips, removing sucrose from beet chips and continuous water supply defoamer into the apparatus, wherein the antifoam use that as organosilicon defoamer in an amount 0,05-0,20 kg to 100 tons of beets.otherцукрове виробництвоsugar productionцукрові бурякибурякова стружкадифузійний сікsugar beetsbeet chipsdiffusion juiceкафедра технології цукру і підготовки водиСпосіб отримання дифузійного соку (Патент на корисну модель № 20730)Other