Взаємозв'язок між розміром насіння і продуктивністю буряків цукрових - Глеваський, Володимир Іванович; Рибак, Володимир Олексійович; Шаповаленко, Роман Михайлович (My University, 2017)
Роль насіння в урожайності і якості буряків цукрових дуже висока. Інтенсивна технологія виробництва буряків цукрових зосереджена на високоякісному насінні сучасних високопродуктивних гібридів. Нами досліджено взаємозв'язок між розміром насіння і продуктивністю буряків цукрових.
Keywords: буряки цукрові; гібриди; фракція насіння; схожість насіння; дражоване насіння; sugar beets; hybrids; seed fraction; germination of seeds; seed pelleting