Ревко, Софія Петрівна2023-05-102023-05-102023Ревко, С. П. Організація виробництва у ковбасному цеху в м. Стрій, з впровадженням виробництва м'ясних нагетсів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ревко Софія Петрівна ; наук. керівник Василь Миколайович Пасічний. – Київ, 2023. – 106 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40651otherковбасний цехконинанагетсим'ясо птиціяловичинарозрахунокобладнанняsausage shophorse meatnuggetspoultry meatbeefcalculationequipmentкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівОрганізація виробництва у ковбасному цеху в м. Стрій, з впровадженням виробництва м'ясних нагетсівOther