Ухаль, Вікторія Дмитрівна2022-05-262022-05-262022Ухаль, В. Д. Впровадження органічного фруктово-желейного мармеладу в проекті цеху пастило-мармеладних виробів в м. Черкаси : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вікторія Дмитрівна Ухаль ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2022. – 150 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37525кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівмармеладпастилазефірвідливкавідсадкапакуванняізомальтитолфруктозацукор білий кристалічнийВпровадження органічного фруктово-желейного мармеладу в проекті цеху пастило-мармеладних виробів в м. ЧеркасиOther