Дослідження впливу різних марок активованого вугілля на ефективність адсорбційного очищення води з підвищеним вмістом азотистих сполук для виробництва фасованих питних вод - Остапенко, Валентина Василівна; Орленко, Віта Миколаївна (My University, 2015)
Метою нашої роботи було дослідити вплив різних марок активованого вугілля на ефективність адсорбційного очищення води з підвищеним вмістом азотистих сполук для виробництва фасованих питних вод. The aim of our study was to investigate the influence of different grades of activated carbon adsorption efficiency water treatment with high content of nitrogen compounds for the production of packaged drinking water.
Keywords: кафедра технології цукру і підготовки води; фасована питна вода; активоване вугілля; очищення води; water treatment; bottled drinking water; activated carbon