Тертична, К. О.2013-04-012013-04-012011Тертична, К. О. Удосконалення технології зброджування високонцентрованого сусла із крохмалевмісної сировини / К. О. Тертична // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доп. 77-ї. наук. конф. молодих вчених, апірантів і студентів, 11—12 квітня 2011 р. - К : НУХТ, 2011. - Ч. І. - С. 125.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7137Використання розробленої технології зброджування сусла високої концентрації дозволить збільшити потужність спиртових заводів без додаткових капіталовкладень, знизити на 20-30% вихід барди та підвищити її концентрацію, а також покращити екологічний стан навколишнього середовища. Using technology developed fermentation of wort of high concentrationwill increase the capacity of distilleries without additional capital investmentreduced by 20-30% yield bards and increase its concentration and improveecological environment.otherвисоконцентроване суслоvysokontsentrovane wortосмофільний штам дріжджівosmophilic yeast strainзріла бражкаfermented washкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваУдосконалення технології зброджування високонцентрованого сусла із крохмалевмісної сировиниThesis