Тенденції розвитку харчової промисловості України в сучасних інтеграційних умовах - Швед, Тетяна Володимирівна (My University, 2014)
В умовах інтеграції України у світове економічне співтовариство перед провідними вітчизняними галузями промисловості, до яких відноситься і харчова промисловість, стоїть першочергове завдання їх адаптації до світових стандартів у законодавчій, управлінській, технологічній та інших сферах. In terms of Ukraine's integration into the world economic community to leading domestic industries, which include food industry, is the primary task of adapting to international standards legislative, administrative, technological and other fields.
Keywords: тенденції розвитку; інтеграція; харчова промисловість; trends; integration; food processing; кафедра економічної теорії