Моніторинг окремих стадій харчового ланцюга блоком «Спай» - Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2020)
Проведені дослідження зміни температури та вологості повітряного середовища при різних варіантах закладки блоку-моніторингу показали, що чим глибше знаходиться блок «Спай» тим повільніше іде процес досягнення абсолютного значення датчиком оскільки складніше проходить процес перемішування повітряних мас в кузові транспортного засобу. The studies of changes in temperature and humidity of the air environment under different variants of the monitoring unit installation showed that the deeper the "Spike" unit is located, the slower the process of reaching the absolute value by the sensor is, since the process of mixing air masses in the vehicle body is more complicated.
Keywords: моніторинг; сенсор; харчовий ланцюг; транспортування; monitoring; sensor; food chain; transportation; кафедра експертизи харчових продуктів